FC Jazz Oy on käynnistänyt osakeannin

FC Jazz Oy on tällä hetkellä pääosin FC Jazz Juniorit ry:n omistama yhtiö, joka vastaa edustustason jalkapallosta. Edustusjoukke pelaa kolmatta kautta Suomen toiseksi ylimmällä sarjatasolla Ykkö...

FC Jazz Oy on tällä hetkellä pääosin FC Jazz Juniorit ry:n omistama yhtiö, joka vastaa edustustason jalkapallosta. Edustusjoukke pelaa kolmatta kautta Suomen toiseksi ylimmällä sarjatasolla Ykkösessä.

FC Jazz Oy:n toiminnan tämänhetkiset painopistealueet ovat: toiminnan ammattimaistaminen, pitkäjänteinen valmennus- ja pelaajapolitiikka ja taloudellisen aseman vankistaminen. Keskeisesti toimintaan vaikuttavat myös hyvä yleisön tuki ja molemmin puoliseen hyötyyn perustuva yhteistyö eri kumppaneiden kanssa.

FC Jazz Oy on käynnistänyt osakeannin. Osakeanti on tärkeä FC Jazzin tulevaisuudelle: sen avulla vahvistamme yhtiön tasetta toteuttaaksemme toimenpiteet, jotka tarvitaan FC Jazzin nostamiseksi Veikkausliigajoukkueeksi suomalaisessa jalkapallossa.

OSAKEANNIN EHDOT:

Merkintäoikeus

FC Jazz Oy:n osakeanti suoritetaan suunnattuna maksullisena osakeantina.

Uusia osakkeita lasketaan liikkeelle merkittäväksi 2000 kappaletta, joka ilmoitetaan enimmäismääränä kaupparekisteriin.

Merkintähinta

Yhden osakkeen merkintähinta on 150 euroa.

Merkityt osakkeet ovat maksettava 2 viikon kuluessa merkitsemisestä FC Jazz Oy:n tilille.

Merkintäpaikat

Merkinnän voi suorittaa maksamalla merkintämäärää vastaavan summan merkintäaikana FC Jazz Oy:n pankkitilille FI70 5700 8120 3348 96 viestillä "FC Jazz Oy - osake x kpl ja merkitsijän tiedot".

Osakkeiden merkinnän voi suorittaa myös FC Jazz Oy:n toimistolla Antinkatu 6 A, 28100 Pori.

Merkintäaika

Merkintäaika alkaa 14.5.2016 ja on voimassa toistaiseksi viiden vuoden ajan tai päättyy kun, kaikki liikkeelle laskettavat osakkeet on merkitty/maksettu. 

Uusista osakkeista saatava pääoma

Osakeannissa saatava pääoma tullaan sijoittamaan osakepääomaan.

Muuta

Osakemerkinnät, joita ei ole maksettu määräpäivään mennessä, raukeavat.