FC Jazz matkustaa VIFK:n vieraaksi

Kauden toiseksi viimeisessä Ykkösen vieraspelissä FC Jazz matkustaa Vaasaan ja tavoitteena on varmistaa pisteitä ottamalla paikka myös ensi kauden Ykköseen. Tällä hetkellä sekä VIFK:lla ja...

Kauden toiseksi viimeisessä Ykkösen vieraspelissä FC Jazz matkustaa Vaasaan ja tavoitteena on varmistaa pisteitä ottamalla paikka myös ensi kauden Ykköseen. Tällä hetkellä sekä VIFK:lla ja MP:llä on vielä mahdollisuus tavoittaa EIF sekä myös FC Jazz ottamalla lopuista peleistään voitot. Porilaiset asettivat kauden alussa tavoitteeksi sijoituksen viiden parhaan joukkoon, joka vielä on sekin mahdollista voittamalla kaikki loput neljä peliä. Vaasassa on siis vielä molemmilla joukkueilla panosta.

Edellisellä kierroksella Porissa FC Jazz voitti VIFK:n numeroin 5-1, mutta ensimmäisellä kierroksella Vaasassa IFK oli parempi lukemin 2-1. Porissa FC Jazz hallitsi ottelua ja pääsi nauttimaan maalikarkeloista, samanlaista peli-iloa toivotaan nyt löytyvän nyt myös vierasotteluun. Porilaisten maalia tänä kesänä hääviikonloppuaan lukuunottamaan vartioinut Lauri Pirhonen luottaa joukkueen iskukykyyn,
- Hoidetaan homma nyt Vaasassa kuntoon ja pidetään hyvä fiilis päällä koko loppukauden, toteaa hyväntuulinen porilaisvahti peliä edeltävissä harjoituksissa.

FC Jazz pääsee peliin upea Haka voitto takataskussa, kun taas Vaasalaiset romahtivat viime kierroksella Jyväskylässä. Viime pelistä pois ollut Kevin Mombilo on mukana Vaasassa ja muutenkin porilaisten loukkaantumistilanne on paljon parempi kuin viime Vaasan reissulla.

VIFK - FC Jazz sunnuntaina 27.9 klo 16.00 Kaarle kentällä Vaasassa. 

Kuva: UrheiluSuomi, www.urheilusuomi.com