FC Jazz matkaa Paavo Nurmi Stadionille

FC Jazz matkustaa sunnuntaina TPS:n vieraaksi Turkuun. Molemmat joukkueet ovat vielä ilman kauden avausvoittoa ja keränneet vain yhden pisteen ensiotteluistaan. FC Jazz sai virtaa edellisestä ottelustaan, kun porilaiset tasoittivat...

FC Jazz matkustaa sunnuntaina TPS:n vieraaksi Turkuun. Molemmat joukkueet ovat vielä ilman kauden avausvoittoa ja keränneet vain yhden pisteen ensiotteluistaan. FC Jazz sai virtaa edellisestä ottelustaan, kun porilaiset tasoittivat ottelun JJK:ta vastaan yliajalla. Vastaavasti TPS hävisi kauden ensimmäisen kotiottelunsa KTP:lle reipas viikko sitten selvästi lukemin 5-2.

John Allen lähtee luottavaisena tuttua vastustajaa vastaan,
- Kauden avauspiste toi viime viikolta lisävirtaa joukkueeseen ja muutenkin pelaajatilanne alkaa hiljalleen parantumaan. Pirhonen saatiin jo viime pelin mukaan ja muutenkin tällä hetkellä on oikeastaan sivussa vain Ville-Valtteri Starck, kun Samuli Virtanenkin pääsee mukaan pelikieltonsa jälkeen.

Viime kaudella porilaiset kävivät kahdesti hakemassa täydet pisteet Turusta, joten TPS vieraissa on maistunut,
- Meillä on ollut hyviä taistelupelejä turkulaisia vastaan ja helpolla ei noita viime kaudenkaan pisteitä saatu. Voittaminen Turussa tuntuu hienolta, joten tiukasti pitää huomenna vääntää koko pelin ajan jotta fiilistelemään päästään, toteaa FC Jazzin keskikentän puurtaja Benjamin Tuovinen (kuvassa).

TPS TV lähettää Ykkösen ottelun TPS-FC Jazz suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa puoli tuntia ennen ottelun alkua eli sunnuntaina 29.5. klo 18.00. TPS TV:n studiovieraana toimii porilaisille tuttu Joonas Laurikainen. Pääset katsomaan ottelua seuraavan linkin kautta: http://fctps.kepit.tv/.