FC Jazz kettujahtiin Jyväskylään

FC Jazzin kausi jatkuu pienen tauon jälkeen jälleen keskiviikkona. FC Jazz matkustaa Jyväskylään Ykkösen kovakuntoisimman joukkueen, JJK:n vieraaksi. JJK on hävinnyt tällä kaudella vasta kerran ja...

FC Jazzin kausi jatkuu pienen tauon jälkeen jälleen keskiviikkona. FC Jazz matkustaa Jyväskylään Ykkösen kovakuntoisimman joukkueen, JJK:n vieraaksi. JJK on hävinnyt tällä kaudella vasta kerran ja kotonaan se on ollut voittamaton. JJK on sarjan kärkipaikasta kolmen pisteen päässä, kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Myös FC Jazz on päässyt hyvään vireeseen loukkaantumissuman hellitettyä ja ottanut kaksi voittoa kolmesta viimeisestä pelistä. Näin ollen odotettavissa on kahden hyvässä vireessä olevan joukkueet tiukka taisto Ykkösen pisteistä. Toukokuussa Porissa joukkueet tasasivat pisteet 2-2 tuloksella. Viime elokuussa FC Jazz haki tärkeän vierasvoiton Jyväskylästä lukemin 3-1.

JJK:n tavaramerkki on pallonriiston jälkeen pelata nopeasti keskikentän yli nopeilla syötöillä ja tempokuljetuksilla. FC Jazz tietää JJK:n vahvuudet ja vaarallisuuden, kuten tietää myös JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja FC Jazz vastaavat.

- Tiukka peli on tulossa ja meillä ei ole varaa aliarvioida FC Jazzia. FC Jazz on pelannut viime aikoina hyvin ja viimeisin peli VIFK:ä vastaan osoitti heidän vaarallisuutensa. Eritoten vastahyökkäyksissä FC Jazz on ollut tehokas ja meidän täytyy olla niissä hereillä.

- Ennakkosuosikkina kuitenkin lähdetään ja kotona pitäisi voittaa jos aikoo pysyä kärjen tahdissa, tietää Pasoja.

JJK on pelannut muita kärkijoukkueita kaksi ottelua vähemmän ja se tavoittelee nousua Veikkausliigaan. FC Jazz lähtee kuitenkin upealle Harjulle voitto mielessä, sillä myös punapaidat ovat hyvässä iskussa. Päävalmentaja John Allen joukkoineen uhkuu itseluottamusta.

- Vierasottelu JJK:n vieraana on aina haastava. JJK on hävinnyt tällä kaudella vasta kerran ja he tarvitsevat pisteitä noustakseen kärkeen. Jyväskylässä on upea yleisö ja haluamme tarjota heille hyvän ottelun ja haastaa JJK tosissaan ottelun voitosta.

- Pelasimme Porissa tasan 2-2 toukokuussa. Ei ole väärin sanoa, että JJK oli siinä pelissä kuitenkin aavistuksen niskan päällä. Meillä on nyt hyvä tilanne. Kutakuinkin kaikki pelaajat ovat terveitä ja minulla on positiivisia ongelmia avauskokoonpanon kanssa. Olemme pelanneet hyvin kolme viimeistä peliä. Kaksi kotivoittoa ja harmittava tappio lisäajalla Hakalle.

- Joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla tasolla. Pelaajat tietävät, millainen peli Jyväskylässä odottaa. Tavoitteenamme on kerätä mahdollisimman monta pistettä elokuun peleistä, joista yhden pelaamme kotona (PS Kemi 16.8) ja neljä vieraissa, päättää Allen.

Berat Grabovci on ollut viimeisessä otteluissa hyvässä iskussa ja aiheuttanut vahvalla fysiikallaan ja 1v1 haastoillaan ongelmia vastustajien puolustuksille.

- Kova peli tulossa, mutta joukkueemme on nyt iskussa. Loukkaantumiset ovat nyt kutakuinkin takanapäin. Harjoituksissa on hyvä meininki ja voittamaan lähdemme Jyväskylään. Tiedämme JJK:n vaarallisuuden.

- Olemme pelanneet useita hyviä otteluita, mutta olemme olleet paikoitellen epäonnisia. Nyt pelimme kulkee ja varmasti onnikin menee tasan kauden kuluessa. Ensimmäinen ottelu päättyi tasan 2-2, mutta olemme valmiita voittamaan keskiviikkona. Voitimme edellisen ottelun ja haluamme tuoda Poriin myös keskiviikkona kolme pistettä, kertoo päättäväinen Grabovci.

Ottelun näet suorana SportTV.fi:n sivuilta 8 euron hintaan. Kannattaa käyttää tämä hieno mahdollisuus hyväksi.