FC Jazz ja VIFK tasapeliin kevät viimassa

Keväinen viima puhalsi Tekonurmella, kun Vasa IFK vieraili FC Jazzi vieraana. Samainen viima lähetti testissä olleista pelaajista kaksi pois porilaisten harjoitteluvahvuudesta, sen sijaan Leroy Malukan otteisiin John Allen on edelleen...

Keväinen viima puhalsi Tekonurmella, kun Vasa IFK vieraili FC Jazzi vieraana. Samainen viima lähetti testissä olleista pelaajista kaksi pois porilaisten harjoitteluvahvuudesta, sen sijaan Leroy Malukan otteisiin John Allen on edelleen tyytyväinen,
- Leroylla on pitkä aika viime pelistä ja siihen nähden hän onnistui vaasalaisia vastaan ihan hyvin. Uskon, että saamme hänestä vahvistusta ja hän jatkaa joukkueen mukana harjoittelua edelleen, sen sijaan Salomon Badji Par ja Miika Niemi eivät jatka.

Vasa IFK pääsi ensimmäisellä jaksolla FC Jazzin ison virheen seurauksena johtoon läpiajosta. Muutenkin ottelun ensimmäinen jakso oli Ykkösestä viime kaudella pudonneiden vaasalaisten hallintaa . Toisella jaksolla porilaiset vaihtoivat kentälle loukkaantumesta parantuneen Benjamin Tuovisen sekä Juuso Rantalan ja pääsi peliin mukaan paremmin. 
- Ensimmäisellä jaksolla olimme kehnoja hyökkäämään ja emme saaneet oikeastaan mitään aikaiseksi. Virtanen ja Mäkelä saivat luotua peliä oikealta laidalta, mutta muuten hyökkäämisemme oli heikkoa. Pääsimme toisella jaksolla taas vaihtojen ansiosta peliin mukaan ja Nure puskikin hienosti Mäkelän kulman maaliin. Meillä oli pari paikkaa vielä tehdä maali, mutta toistaalta Pirhonen maalissa teki lopussa vielä hienon pelastuksen. Kaiken kaikkiaan tasapeli lienee tänään oikeutettu tulos, mietiskeli Allen pelin jälkeen.

Par tuli viime viikolla lyhyellä varoituksella Poriin harjoittelemaan, kun matka Kuopioon keskeytyi. Eilisen pelin perusteella hänestä ei ole vahvistusta FC Jazzin keskikentälle.
- Par tuli kokeilemaan nopealla aikataululla ja tietysti toivoimme hänestä löytyvän puuttuvan palasemme. Tiedostamme kauden alun lähestyvän ja uskomme, että nämä puuttuvat pelaajapalaset loksahtavat kohdalleen. Meillä on muutamia nimiä paperilla, SJK-kortti katsomatta ja neuvotteluja käynnissä, päättää John Allen.

FC Jazz jatkaa harjoitusotteluitaan viikon päästä vieraspelillä Salon Palloa vastaan.

Kuva: UrheiluSuomi.com