FC Jazz haluaa voiton Hakasta

Ykkönen jatkuu Porin stadionilla tulevana sunnuntaina klo 18.30, jolloin FC Jazz saa vastaansa Valkeakosken Hakan. Porilaiset lähtevät kamppailuun takanaan tappio PK-35:lle, pelissä jossa vastustaja ei Jazzille paljon...

Ykkönen jatkuu Porin stadionilla tulevana sunnuntaina klo 18.30, jolloin FC Jazz saa vastaansa Valkeakosken Hakan. Porilaiset lähtevät kamppailuun takanaan tappio PK-35:lle, pelissä jossa vastustaja ei Jazzille paljon mahdollisuuksia antanut.

Aleksi Nurminen nauttii syksyn viimeisistä peleistä,

- Nyt on saatu harjoitella hienossa sadesäässä ja katseet on suunnattu tiukasti Haka-peliin. Kopissa on nälkäisiä kavereita ja omaa peliä on hiottu paremmaksi. Uskon, että odotettavissa on runsaasti kaksinkamppailuja ja meidän on tarkoitus tulla jokaisesta niistä voittajana ulos. Haka on vaarallinen joukkue, jonka voittamiseksi vaaditaan täydellinen keskittyminen koko pelin ajaksi.

Ensimmäisen kierroksen ottelu Porissa päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin ja Valkeakoskella toisella kierroksella Haka käänsi peli voitoksi yliajalla maalein 2-1. Valkeakoskelaisjoukkue on tällä hetkellä FC Jazzin yläpuolella yhdeksän pisteen kaulalla ja vastaavasti FC Jazzilla on nyt putoamisviivaan yhdeksän pistettä. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Hakalla on vielä mahdollisuudet päästä Veikkausliigajunaan, joka tarkoittaa käytännössä voiton ottamista Porista. FC Jazz hamuaa pisteitä ja eroa putoamisviivaan.

John Allen janoaa kolmea pistettä,

- Haluamme pelata viimeiset jäljellä olevat ottelut hyvin, sekä kerätä niistä paljon pisteitä ja ehkä jo tulevana sunnuntaina olla lähempänä sarjapaikan säilymisestä. Muutamalla pelaajalla on pieniä vaivoja, mutta muuten joukkue on hyvässä iskussa. Hakan kanssa on ollut tänä vuonna tasaisia pelejä, joten uskon että katsomosta voi katsella kahden perinteisen seuran hyvää jalkapalloa.

Sunnuntaina 20.9.2015 klo 18.30 FC Jazz – FC Haka Porin stadion

Ottelu on VeikkausTV ottelu ja sen voi katsoa myös Veikkauksen sivujen kautta.

Kuva: UrheiluSuomi