FC Jazz haluaa jatkaa tappioitta ja voittaa

FC Jazz ja Mikkelin Palloilijat kohtaavat Porin Stadionilla yli vuosikymmenen tauon jälkeen. FC Jazz ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt kotonaan Porissa ja sama luonnollisesti on tavoitteena sunnuntaina. Ja totta kai...

FC Jazz ja Mikkelin Palloilijat kohtaavat Porin Stadionilla yli vuosikymmenen tauon jälkeen.

FC Jazz ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt kotonaan Porissa ja sama luonnollisesti on tavoitteena sunnuntaina. Ja totta kai ensisijaisesti voitto eli kolme pistettä. FC Jazzin sarjasijoitus on tällä hetkellä kuudes ja MP:n kahdeksas.

FC Jazzilta on edelleen sivussa pitkäaikaispotilaat Jussi Välilä, Samuli Virtanen ja Sami Villanen. Aleksi Nurminen palannee kokoonpanoon. Pelikieltoja tällä hetkellä ei ole.

Teemu Penninkangas jatkaa FC Jazzissa ainakin seuraavat kaksi ottelua. Tämän jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen, kun SJK:n euro-ottelut lähestyvät.

Päävalmentaja John Allen kohtaa entisen pelikaverinsa ja seuransa.

- Jälleen on kova peli luvassa. MP pelasi edellisellä kierroksella hyvin Hakaa vastaan häviten toki 1-0. MP on hyvä joukkue ja hienoja kohdata vanha pelikaveri Ili (MP:n päävalmentaja Ilkka Mäkelä) ja pelata vanhaa seuraani vastaan.

- Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä. Molemmat joukkueet haluavat olla sarjataulukossa ylemmässä puolikkaassa. Ensimmäinen kierros lähestyy loppuaan ja haluamme tosissamme säilyttää tuntuman kärkijoukkueisiin.

- Pelaajat ovat harjoitelleet hyvin ja kovaa koko viikon ja lähdemme otteluun positiivisin fiiliksin. Toivottavasti hyvästä viikosta on palkintona kolme pistettä, päättää Allen.

FC Jazzin ranskalainen keskikenttäpelaaja Théo Raymond on voitontahtoinen.

- Olemme harjoitelleet poikkeuksellisen hyvin tämän viikon MP -ottelua silmällä pitäen. Haluamme voittaa ja säilyttää hyvät asetelmat sarjataulukossa. Joukkueemme pystyy voittamaan ja haluamme myös näyttää kannattajillemme voitontahtoisen joukkueen.

- Itse haluan pelata aina hyvin ja nauttia jalkapallosta. Haluan tuoda joukkueeseen myös lisää hyökkäysvoimaa ja antaa myös kertyneen kokemukseni joukkueen käyttöön.

- Olemme joutuneet viime peleissä tekemään hieman hienosäätöjä joukkueen suhteen, mutta uskon, että kausi tulee jatkumaan edelleen positiivisena ja kannattajamme tulevat näkemään lisää voittoja, filosofoi Raymond.

Tervetuloa seuraamaan Ykkösen huippufutista Stadionille sunnuntaina klo 18.30.