FC Espoo lauantaina vieraaksi stadionille

Juho Lehtonen tekee stadionin nurmella kauden kotidebyytin. Alkukauden ensimmäisestä kotiottelusta sairastelun vuoksi puuttunut Lehtonen on lauantaina FC Jazzin kokoonpanossa, kun FC Espoo saapuu Porin Stadionille FC Jazzin vieraaksi....

Juho Lehtonen tekee stadionin nurmella kauden kotidebyytin.

Alkukauden ensimmäisestä kotiottelusta sairastelun vuoksi puuttunut Lehtonen on lauantaina FC Jazzin kokoonpanossa, kun FC Espoo saapuu Porin Stadionille FC Jazzin vieraaksi. Lehtonen pelasi jo viime sunnuntaina Helsingissä ja onnistui heti myös maalinteossa ja otteet näyttävät jatkuvan viime syksyn kaltaisina.

Lehtonen lupaa laittaa yhdessä joukkueen kanssa työhaalarit päälle tulevaan otteluun,
- Lauantaina pitää taas aloittaa nöyrästi puhtaalta pöydältä ja unohtaa aiemmat pelit sekä pisteet. Keskittymisen tulee olla 100% koko pelin ajan. Viime viikonloppuna otteemme herpaantui 2-0 johdossa ja tuolloin päästettiin kaveri nousemaan tasapeliin. Toivotaan, että saamme joukkuepelin kautta luotua FC Espoota vastaan runsaasti maalipaikkoja ja tehtyä maaleja stadionilla. Maalipaikoissa täytyy sitten olla hereillä ja keskittynyt, jotta pallo saadaan varmasti verkon perukoille.

FC Espoo on aloittanut kauten voitolla KaaPosta ja kahdella tappiolla. Edellisellä kierroksella se kaatoi KaaPon kotonaan runsasmaalisessa ottelussa lukemin 4-3 tehden voittomaalin lisäajalla. Tappiot joukkue on kokenut GrIFK:lle ja MuSalle. FC Jazz on aloittanut kautensa selvästi paremmin kuin edellisenä vuotena ja sillä on kasassa nyt kolmesta ottelusta viisi pistettä. Tappiota joukkue ei vielä ole tällä kaudella kokenut.

Olli Orvasto on luottavainen siihen, että kotikentällä nähdään yhtenäinen ja pirteä kotijoukkue,
- Hienoa päästä pelaamaan kotistadionin nurmelle, kotikenttä on aina kotikenttä. Tavoitteena on lauantaina pelata tiivis ja yhtenäinen 90 minuuttia ja vähän sen ylikin, jotta pistetili karttuu. Helsingissä emme siinä onnistuneet koko peliä ja se näkyi myös sitten pallollisessa pelissä. Olen kuitenkin varma, että stadionin nurmelle juoksee voittoa hamuava FC Jazz, joka kontrolloi pelitapahtumia.

Tulevassa pelissä kannattaa kiinnittää huomiota vierasjoukkueen hyviin maalintekijöihin. Numerolla neljä pelaava Rachida Valdrin on onnistunut tekemään kauden kolmessa pelissä yhtä monta maalia ja on samassa tahdissa FC Jazzin Terry Abladen kanssa, joka on onnistunut tekemään kahdessa pelissä kaksi maalia. Tämän lisäksi FC Espoon Jasin-Amin Assehnoun on onnistunut kahdesti maalinteossa.

Porin stadionilla aukeaa ovet tuntia ennen, joten tervetuloa paikan päälle aurinkoiseen matsiin ja piipahtamaan Mufloni Cornerissa pelin ohessa.

FC Jazz – FC Espoo lauantaina 19.5 klo 17.00 Porin stadion

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com