Ennen juhannusta EsPan vieraaksi

FC Jazz matkustaa Espooseen takanaan kauden ensimmäinen voitto viikonlopulta. Tulevassa ottelussa riittää panosta sillä Etelä-Espoon Pallo on pisteen vierailijoitaan perässä. Voiton merkitystä tässä...

FC Jazz matkustaa Espooseen takanaan kauden ensimmäinen voitto viikonlopulta. Tulevassa ottelussa riittää panosta sillä Etelä-Espoon Pallo on pisteen vierailijoitaan perässä. Voiton merkitystä tässä vaiheessa kautta ei voi väheksyä, sillä FC Jazz pääsisi sen avulla lähelle keskikastia ja alkukauden tappiot jäisivät unholaan sopivasti ennen juhannuksen viettoa.

Espoon Pallo otti kauden avausottelussaan kolme pistettä, kun se kaatoi Peimarin kotonaan selvästi. Tämän jälkeen joukkue on ajautunut seitsemän ottelun tappioputkeen. Kotikentälleen EsPa palaa nyt neljän vierasottelun jälkeen.

FC Jazz väänsi kauden ensimmäisen voiton hyvällä kirillään SalPa:sta ja Espooseen lähdetäänkin tavoitteena jatkaa maalintekoa hyvällä onnistumiprosentilla. Viime pelissä porilaisten kokeneet pelurit Samu-Petteri Mäkelä ja hiljalleen peli kuntoon palautuva Juho Lehtonen ratkaisivat henkilökohtaisella maalinteko-osaamisellaan kotipisteet. Vierasotteluun lähdetäänkin huolellisella otteella tavoitteena pitää oma pää puhtaana ja onnistumaan maalinteossa.

Ottelun asetelma on mielenkiintoinen ja helpolla pisteet eivät Espoosta varmasti tule.

EsPa – FC Jazz 21.6 klo 18.30 Matinkylä 1 TN

Kakkosen sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2017?&spljp17&M2

Kuva: Urheilusuomi.com