Elias Ahde palaa loppukaudeksi Poriin

SJK ja FC Jazz ovat sopineet, että Elias Ahde pelaa loppukauden Porissa. Ahde palasi muutama viikko sitten takaisin Seinäjoelle yhdessä Teemu Penninkankaan kanssa, mutta palaa nyt siis loppukaudeksi Poriin ja vahvistaa porilaisten hy...

SJK ja FC Jazz ovat sopineet, että Elias Ahde pelaa loppukauden Porissa. Ahde palasi muutama viikko sitten takaisin Seinäjoelle yhdessä Teemu Penninkankaan kanssa, mutta palaa nyt siis loppukaudeksi Poriin ja vahvistaa porilaisten hyökkäystä. Ahde on Jazzin maalintekijätilastossa toisella sijalla tehtyään kauden peleissä tähän mennessä viisi maalia ja palatessaan tuo Jazziin kaivattua voimaa hyökkäykseen.

John Allen oli mielissään Eliaksen paluusta,
- Emme enää etsineet aktiivisesti pelaajia markkinoilta sen jälkeen kun Akil saapui Poriin. Eliaksen takaisin palaaminen nousi kuitenkin esiin, kun keskustelimme SJK:n kanssa ja onkin hienoa, että "Ellu" on jo tänään tutussa ympäristössään harjoittelemassa ja pääsee porilaisyleisön eteen lauantaina kotipelissä AC Oulua vastaan.

Elias Ahde on niinikään tyytyväinenn takaisinpaluustaan ja toivookin, että tuttu paikka kopissa olisi vielä vapaana.
- Porissa on ollut mukava olla ja olen saanut pelata runsaasti. Hieno on palata ja olla auttamassa joukkuetta säilyttämään paikka Ykkösessä.

Porilaisnuoret Juho Kemppinen ja Joonas Rantala jatkavat Seinäjoella loppukauden, jossa ovat pelanneet Kerho-07:n mukana koko kauden isoilla peliminuuteilla.