Elias Ahde ja Haka saapuvat Poriin sunnuntaina

Tulevana sunnuntaina Stadionilla kotijoukkue tarjoilee katsojille sikaa, tällä kertaa kylläkin viheriön ulkopuolella, sillä yhdessä SK:n kanssa täytetään kannustajien vatsat kun...

Tulevana sunnuntaina Stadionilla kotijoukkue tarjoilee katsojille sikaa, tällä kertaa kylläkin viheriön ulkopuolella, sillä yhdessä SK:n kanssa täytetään kannustajien vatsat kun tarjolla on 300 ensimmäiselle sika-annos.

Lisämausteen otteluun tuo myös Elias Ahteen saapuminen Haka-paidassa toiselle "kotikentälleen". Keväällä Porissa Ahde tykitti porilaiset johtoon, mutta Haka käänsi ottelun toisella puoliajalla 1-2 vierasvoitoksi. Valkeakoskella FC Jazz kaatui kahdella "pilkulla" Hakalle. Tällä kertaa porilaisilla ei ole varaa antaa Hakan kääntää ottelua tai lahjoittaa rangaistuspotkuja, vaan vain voitto kelpaa.

Elias Ahde toivoo näkevänsä runsaasti väkeä katsomossa,
- Haka tulee nälkäisenä ja voitonhaluisena Poriin, sillä nyt on pari peliä menty ilman voittoa. Sunnuntaina kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan peliä, vaikka tällä kertaa minulla ei olekaan paprika-paitaa päällä. On muka päästä pelaamaan kavereita vastaan ja näyttää niille omaa osaamista.

FC Jazz on saanut viime peleissä taisteluilmeen kohdalleen ja pukuhuoneessa vallitsee luottavainen olo tulevaan. Tulevasta pelistä on varmuudella poissa Gabriel Wirz, jonka korttitili tuli täyteen Pietarsaaressa. Joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä odottaa pelien kääntyvän ja lähettää Ellulle hymyilevät terveiset,
- Olemme pelanneet Hakaa vastaan tällä kaudella tasaisia pelejä, joita emme ole kuitenkaan saaneet käännettyä voitoiksi. Sunnuntaina pelataan taas veitsi kurkulla ja nyt mitataan henkistäkin kanttia. Voittoa lähdetään ottamaan ja hinataan itsemme ylös pohjalta. Ellu on hyvä ystävä ja loistava pelaaja, mutta sunnuntaina armoa ei anneta ja hieman yli 90 minuuttia meidän on tehtävä kaikkemme hänen pysäyttämisekseen keinolla millä hyvällä - Armoa ei anneta.

https://asiakaspalvelu.almamedia.fi/edut/satakunnankansa/fc-jazz-fc-haka-su-28-8-2016-klo-18-30-liput-vain-10-e/

FC Jazz - FC Haka sunnuntaina 28.8 klo 18.30 Porin Stadion

Kuva: Urheilusuomi.com