Cupissa taistellaan paikasta neljän joukkoon

FC Jazz jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa. Tulevana keskiviikkona taistellaan paikasta välieriin, kun Veikkausliigasta saapuu FC Lahti kotijoukkueen vieraaksi. Viime lauantaina FC Jazz taisteli Ykköstä johtavaa KPV:tä vastaan...

FC Jazz jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa. Tulevana keskiviikkona taistellaan paikasta välieriin, kun Veikkausliigasta saapuu FC Lahti kotijoukkueen vieraaksi.

Viime lauantaina FC Jazz taisteli Ykköstä johtavaa KPV:tä vastaan mainiosti ja oli pelillisesti kentällä parempi vastustajaansa molempien joukkueiden valmentajienkin mielestä, vaikka tappio tulikin lukemin 2-3.

Päävalmentaja John Allen odottaa hyvän vireen jatkuvan pelikentällä,
- Arvostan Suomen Cupia ja tavoitteemme on ehdottomasti jatkaa neljän joukkoon. Helppoa se ei tule olemaan, kuten se ei ollut edellisellä kierroksella Jyväskylässäkään, jossa menimme rankkareilla jatkoon.

Toivottavasti saamme katsomoon niitäkin, jotka tänä vuonna eivät vielä kotiotteluitamme ole käyneet katsomassa. Meillä on kaikki mahdollisuudet edetä seuraavalle kierrokselle ja odotettavissa on hieno cup-tapahtuma.

Cupin ottelut 15.6.2016
FC Jazz - FC Lahti
FC Haka - FC Honka
PK-35 - SJK
KuPS - HJK

Kuva: Urheilusuomi.com