Cupissa Jyväskylään ja piirin Valiosarja voitto

Suomen Cupin arvonta otettiin Porissa vastaan riemukkain mielin ja sitä juhlistettiin illalla Valiosarjan voitolla. Herralahden kentällä FC Jazz kohtasi PPT:n piirin Valiosarjan ottelussa ja voitti sen lukemin 0-2 Valtteri Riihim...

Suomen Cupin arvonta otettiin Porissa vastaan riemukkain mielin ja sitä juhlistettiin illalla Valiosarjan voitolla.

Herralahden kentällä FC Jazz kohtasi PPT:n piirin Valiosarjan ottelussa ja voitti sen lukemin 0-2 Valtteri Riihimäen ja Leroy Malukan maaleilla. Päivällä oli arvottu Suomen Cupissa vastaan JJK ja matka Jyväskylään. Cupin pelipäiväksi sovittiin jyväskyläläisten kanssa tiistai 19.4 ja alkamisajankohdaksi klo 17.00.

Porilaisluotsi Allen oli arpaan tyytyväinen ja mieli tekee kahdeksan parhaa joukkoon,
- JJK on mieluisa vastustaja ja pääsemme mittaamaan taitojamme saman sarjan joukkuetta vastaan. Näen, että onnistuneella pelillä olemme taistelemassa tiukasti jatkopaikasta.

FC Jazzin tämän kauden viimeinen ottelu Valiosarjassa tuotti voiton,
- Meillä pelasi uusia miehiä kentällä ja samalla saimme annettua kokeneemmille hieman lepoa. PPT pelasi hyvin ja siellä oli paljon nuoria porilaisia kentällä. Puolustuslinjassa meitä vastaan pelasi mm. Mäntynen, Raitanen ja Kulju, jotka kaikki olivat 2000-luvulla syntyneitä junioreitamme, totesi Allen.

FC Jazzilla on yksi ottelu jäljellä ennen sarja-avausta, kun JJK kohdataan Suomen Cupissa. Porilaisleirissä toivotaan nyt, että Stadionin nurmi saadaan kuntoon ennen sarja-avausta 24.4.