Aukeaako Jazzin maalihanat Hakan kustannuksella?

Viikonloppu käynnistyy UK Tekonurmella klo 16.30 alkavalla harjoitusottelulla Hakaa vastaan. FC Jazzin tammikuussa armeijan harmaisiin siirtyneet pelaajat pääsevät nyt valan vannomina Eetu Räisäsen johdolla...

Viikonloppu käynnistyy UK Tekonurmella klo 16.30 alkavalla harjoitusottelulla Hakaa vastaan. FC Jazzin tammikuussa armeijan harmaisiin siirtyneet pelaajat pääsevät nyt valan vannomina Eetu Räisäsen johdolla taistelemaan valkeakoskelaisia vastaan.

Tällä hetkellä Ykkösen joukkueiden kilpavarustelu käy kuumana kun kauden alku on hyvää vauhtia lähenemässä. Joukkueet vahvistuvat ja uusia nimiä julkaistaan tasatahtiin seurojen nettisivuilla. Valkeakoskella saatiin nauttia pari päivää sitten peräti kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Porilaisleirissä tehdään nykyisten testipelaajien suhteen päätöksiä Haka pelin jälkeisenä viikonloppuna. Näiden päätöksien lisäksi tullaan ensi viikon alussa julkaisemaan myös täysin uusi pelaajasopimus.

Päävalmentaja Allenilla riittää mietittävää joukkueen rakentamisessa,
- Menemme suunnitelman mukaan, mutta pientä haastettakin on ollut matkassa. Testipelaajien osalta odotukset ovat olleet korkeammalla ja tuleva Haka peli näyttää miten etenemme seuraavaaksi. Toni Junnila on poissa arviolta kolme kuukautta polvivamman johdosta, jonka sai viime viikolla TPS peliä edeltävissä harjoituksissa. Vammoja tulee ja vammoja paranee, nyt kun Tane on poissa, niin Benjamin Tuovinen ja Valtteri Riihimäki ovat hiljalleen palaamassa harjoituksiin.

Kuva: Urheilusuomi.com

FC Jazz - Haka UK Tekonurmi klo 16.30