Allen kaipasi väkevyyttä hyökkäykseen

Kentällä vilisi testimiehiä kerrakseen, kun FC Jazz kohtasi TPS:n mukavassa talvisäässä. Hyökkäyksen rungosta puuttuivat kokeneet SP Mäkelä ja Toni Junnila, jotka kokemuksellaan ovat tukeneet hy...

Kentällä vilisi testimiehiä kerrakseen, kun FC Jazz kohtasi TPS:n mukavassa talvisäässä. Hyökkäyksen rungosta puuttuivat kokeneet SP Mäkelä ja Toni Junnila, jotka kokemuksellaan ovat tukeneet hyökkäyspelaamista. Mäkelä oli siviilimenon johdosta vapaalla, mutta Junnilan osalta kuullaan alkuviikosta poissaolon pituus harjoituksissa saadun vamman seurauksena.

TPS pelasi aktiivista jalkapalloa ja prässäsi ahkerasti kiinni porilaispuolustukseen. Porilaisilla olikin haasteita saada hyökkäystä käyntiin koko pelin ajan.

- Emme päässeet tänään yksilötasolla laisinkaan sellaiselle tasolle, jossa Ykkösessä pitäisi olla kauden alkaessa. TPS oli tänään aktiivinen ja ansaitsi voiton, numerot olisivat voineet olla jopa hieman rumemmatkin, sillä meillä ei oikeastaan ollut edes puolittaisia maalipaikkoja, joita TPS sai rakennettua enemmän. Ensimmäinen jakso oli vielä ihan ok, mutta toisella jaksolla hyökkäyspelimme katosi pahasti pohti mietteliäs Allen.

FC Jazz esitteli kentällä neljä uutta pelaajaa heti ensi vihellyksestä alkaen. Allen antoi kuvassa olevalle Jossimar Sanzhesille puhtaat paperit,

- Jossimar pelasi rauhallisesti ja teki itseään pelattavaksi keskikentän alempana. Lehtosen Juhon taidot sekä osaamisen tunnemme ja hän tulee varmasti parantamaan, kun harjoituksia ja pelejä kertyy alle. Badji on ollut aktiivinen harjoituksissa, mutta nyt jäi jotakin puuttumaan, kertoi Allen.

Michael Appiah saapui Poriin torstai-iltana ja hänelle pitää antaa nyt aikaa tutustua suomalaiseen llmastoon. Lumi on aika mielenkiintoinen elementti kentän pinnassa, kun olet tottunut pelaamaan Ghanan lämmössä, mutta odotan Haka pelissä jo parempaa suoritusta häneltäkin ensi viikon perjantaina, päätti Allen.

Avaus: Pirhonen, Virtanen, Välilä, Harju, Starck, Kirvesmäki, Nurminen, Sanchez, Badji, Appiah ja Lehtonen
Vaihdossa: Tommi Lehto, Toni Kuusela, Albion Muzaci, Vili Huppunen, Jussi Koivuniemi

Kuva: UrheiluSuomi.com http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp?galleriaid=3550

TPS TV:n kooste ottelusta: http://tpstv.fi/kooste-fc-jazz-tps-0-1-13-02-2016/