Allen johdattaa joukkueen seuraavaksi Kotkaan

Kotkalaiset vierailivat Porissa toukokuun puolessa välissä ja stadionilla nähtiin peräti seitsemän maalia. Tuolloin KTP käänsi pelin voitoksi lukemin 3-4. FC Jazz lähteen nyt Arto Tolsa Areenalle hyv...

Kotkalaiset vierailivat Porissa toukokuun puolessa välissä ja stadionilla nähtiin peräti seitsemän maalia. Tuolloin KTP käänsi pelin voitoksi lukemin 3-4. FC Jazz lähteen nyt Arto Tolsa Areenalle hyvällä energialla ottamaan vieraspisteitä ja jatkamaan KTP:n voitottomien kotiotteluiden sarjaa.

Päävalmentaja John Allenin mietteisiin on hyvä yhtyä, kun hän toteaa tulevan lauantain kamppailun olevan kauden tärkein peli.
- KTP on vaihtanut valmentajaa ja varmasti joukkueen pelaamiseen on tullut tätä kautta muutoksia. Meille tämä peli on taas yksi tärkeimmistä ja etenemmekin nyt pelikerrallaan kohti yläpuolella olevia joukkueita pitäen focuksen omassa pelaamisessa. AC Oulua vastaan onnistuimme hyvin taktisesti ja jälkeenpäin videoita, sekä tilastoja katsottuani olen esitykseen tyytyväinen, kun muistaa joukkueen loukkaantumistilanteen. 

FC KTP koki maanantaina kirvelevän tappion Tammisaaressa ja Kotkassa onkin odotettavissa kahden pisteitä tarvitsevan joukkueen taistelu. KTP on saamassa takaisin loukkaantuneita pelaajia, kun Alekos Alekou, Valeri Minkenen ja Juuso Salonen mahdollisesti parsitaan pelaavaan kokoonpanoon. Näin molempien joukkueiden kokoonpanot saattavat olla hieman erilaiset Tolsa Areenalla, sillä myös FC Jazzin pelaajatilanne kohenee ja Allen saa taas käyttää taitojaan, kun rakentaa kokoonpanoa,
- Olemme pyörittäneet tällä kaudella lähes kolmeakymmentä pelaajaa kokoonpanossa, mutta nyt alkaa olemaan valoa tunnelissa, kun sairastupa on tyhjenemässä. Tämän lisäksi meillä on testissä uusi pelaaja, joka on mahdollisesti jo lauantaina käytössä. Kautta on runsaasti jäljellä ja joukkueen kopissa on luja usko, että lauantaina saadaan Kotkasta pisteet ja kotijoukkue laitettua nurmen pintaan. 

FC KTP - FC Jazz lauantaina 16.7 klo 16.30.