Allen haluaa tunnelmaa katsomoon ja kentälle

John Allen odottaa katsomoon tunnelmaa, kun JJK saapuu tämän kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun vastustajaksi. Kesällä Porissa pelattiin tasan 2-2 ja Jyväskylästä porilaiset kävivät hakemassa kolme...

John Allen odottaa katsomoon tunnelmaa, kun JJK saapuu tämän kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun vastustajaksi. Kesällä Porissa pelattiin tasan 2-2 ja Jyväskylästä porilaiset kävivät hakemassa kolme pistettä 2-1 voitolla.

- Toivottavasti fanit innostuvat seuran kampanjasta ja lähtevät nauttimaan viihdyttävästä stadionin syysillasta. Pelaamme ensi vuonnakin ykköstä ja nyt vastaan tuleva JJK taistelee yhä noususta. Kaksi aikaisempaa kohtaamista JJK:n kanssa ovat olleet tiukkoja otteluita, joissa molemmissa on tehty maaleja. Odotan vauhdikasta ottelua, toteaa Allen.

 

Sunnuntain ottelu on porilaisille ja myös muillekin katsojille ilmainen. FC Jazz toivookin yleisön tulevan kannustamaan joukkuetta vielä kahteen viimeiseen kotiotteluun sankoin joukoin.

- Pohdimme miten saisimme vielä katsojia liikkeelle ja nauttimaan Ykkösen jalkapallosta. Löysimme helposti yhteistyökumppaneita, jotka lähtivät mukaan mahdollistamaan tätä yleisölle ilmaista ottelua. Toivotaan, että saamme ihmiset liikkeelle ja kannustamaan kotijoukkuetta voittoon, miettii FC Jazzin joukkueenjohtaja Rami Koskinen

JJK taistelee yhä noususta Veikkausliigaan ja seuran organisaatio näyttää valmiilta stepin ottamiseen. Porissa on kuitenkin päätetty, että JJK ei tänä vuonna FC Jazzia voita.

- Meillä on yhä hauska rooli viimeisillä kierroksilla. Kohtaamme sarjan kärkijoukkueista viimeisellä kierroksella myös PS Kemin, joten voi olla että pääsemme vaikuttamaan siihen kuka lopulta nousee Ykköseen, hymyilevä Allen päättää.

FC Jazz - JJK sunnuntaina 4.10 klo 18.30 Porin stadionilla.