Alfred Mapoka mukana FC Espoota vastaan

Pori Cupin perjantain päättää Stadionilla FC Jazzin ottelu FC Espoota vastaan. FC Jazzilla on mahdollisuus siirtyä voitolla pois putoajan paikalta ja nousta vastustajansa ohi yhdellä pisteellä. FC Jazz esittelee...

Pori Cupin perjantain päättää Stadionilla FC Jazzin ottelu FC Espoota vastaan. FC Jazzilla on mahdollisuus siirtyä voitolla pois putoajan paikalta ja nousta vastustajansa ohi yhdellä pisteellä.

FC Jazz esittelee tulevassa ottelussa myös uuden pelaajan, kun jo viime kaudella Porissa loppukauden pelannut ja hyvin esiintynyt kokenut Alfred Mapoka liittyy punaisten kokoonpanoon loppukaudeksi.

Mapoka palaa Poriin auttamaan joukkuetta ja kertoo tulevansa tuttuun paikkaan,
- Minulla oli tarjous pelaamisesta ulkomailla ja kävinkin harjoittelemassa siellä, mutta henkilökohtaiset syyt pitivät minut Suomessa. FC Jazz on ollut minusta kiinnostunut viime kauden jälkeen ja olemme keskustelleet mahdollisuudesta tulla takaisin Poriin jo aiemminkin. Tunnen pelaajia ja asiat on hoidettu aina hyvin, joten tuttuun joukkoon on mukava palata auttamaan joukkuetta kohti sarjan keskikastia.

Tulevassa kotiottelussa FC Jazz lähtee jatkamaan viime sunnuntain hyvää esitystä,
- Pallollisen pelaamisen taso on pysyttävä samankaltaisena kuin mitä se oli edellisessä pelissä, jos näin tapahtuu niin tulemme olemaan kotikentällä vahvoja. FC Espoota vastaan ei ole varaa löysäillä ja kaikki meistä haluavat nousta putoamisviivan yläpuolelle, kertoo Olli Orvasto.

Orvasto valottaa myös hieman tulevaa syksyä,
- Verkot ovat olleet nyt vesillä jonkin aikaa myös muiden mahdollisten pelaajien tulon osalta, mutta katsotaan miten onnistumme löytämään vahvistuksia. Ensimmäisenä uutena pelaajana oli hienoa saada ”Mapo” joukkueeseen. Hän tuli viime kaudella samalla tavalla syyskierrokselle mukaan ja pelasi hyvän loppusyksyn.

FC Jazz – FC Espoo perjantaina 28.7 klo 19.00 Porin Stadionilla

Kuva: Urheilusuomi.com