Otteluraportti sisältää pelaajasopimuksen

Vire jatkui Salossa. FC Jazz jatkoi voittokulkuaan eikä päästänyt Salossakaan omaan päähän maalia. Punaiset kaatoivat SalPan lukemin 0-1.

Nicolas Gomes Ramosin otteet kohenevat. Siirtopaperit on kunnossa ja nimet paperissa. Nicolas viihdyttää porilaisia seuraavat pari vuotta.

Viime peleissä enemmän vastuuta kentällä saanut Nicolas avasi maalitilinsä FC Jazzin paidassa Salossa ampumalla pallon hyvän hyökkäyksen päätteeksi ottelun 6 minuutilla salolaismaalin alanurkkaan tulisesti. Muutenkin erittäin pirteällä pelipäällä ollut ”brassi” on tuonut FC Jazzin pelaamisen hyökkäyspäässä aktiivisuutta ja on päässyt joukkueen toimintaan hyvin mukaan.

Paljastetaan tässä raportissa myös se, että Nicolas Gomes Ramos tulee pelaamaan FC Jazzin paidassa tulevana kesänä. Nicolaksen paperit on saatettu kuntoon ja Nicolaksen kommentteja kuullaan tulevalla viikolla lisää. Tervetuloa Nicolas punaisiin.

Ottelun avausmaalin jälkeen FC Jazz sai otetta pelistä ja hallitsi varsinkin ensimmäistä jaksoa sekä toisen jakson alkupuoliskoa vahvasti. Punaisilla oli runsaasti maalipaikkoja ratkaista ottelu hyvissä ajoin mutta Juho Kemppisen ylärimaa ja Juho Lehtisen puskua maalivahdin syliin sekä hieman tulkinnanvaraista Eero Lehtisen paitsioksi liputettua maalia lähemmäs joukkue ei tällä kertaa päässyt. Ottelun loppupuolella Nicolas pääsi vielä kertaallee puolittaiseen läpiajoon, mutta tällä kertaa salolaisten maalivahti sai torjuttua hyvä laukauksen.

Seth Ablade oli tyytyväinen joukkueen esitykseen vaikka toivoi, että peli olisi nuijittu selväksi hyvistä maalipaikoista,
Aloitimme pelin hyvin ja olimme aktiivisia maalipaikkojen luomisessa. Toisella jaksolla SalPa tuli peliin mukaan varsinkin loppupuolella ja sai luotua myös hyviä maalipaikkoja, mutta puolustimme niissä hyvin. Teimme toisenkin maalin, mutta jotenkin se saatiin liputettia paitsioksi. Meidän tulee olla kärsivällisiä, kun pelissämme on vaikea jakso ja vastustaja tulee lujaa päälle. Jatkossa pitääkin uskaltaa noina hetkinä hallita palloa paremmin kuin tänään.

FC Jazzin viimeinen harjoitusottelu pelataan torstaina UK Tekonurmella klo 16.00 kun vastaan asettuu Ykköseen valmistautuva paikallisvastustaja MuSa.

Kuva: Urheilusuomi.com