Nousu tasapeliin

Pallo-Iirot esiintyi kotikentällään agressiivisesti ja pakotti FC Jazzin kahden maalin takaa-ajajaksi jo ensimmäisen jakson puolivälissä.

Äijänsuolla taisteltiin pisteistä punaisen ja keltaisen joukkueen välillä.

Toisella ruma tappio alla ja toisella selvä voitto. Asetelma oli mielenkiintoinen kun Satakunnan Derby käynnistyi. Iirot oli onnistunut käsittelemään viime pelinsä ja esiintyi kotikentällä alusta asti derbymäisen väkevästi. FC Jazzin pelasti tasapeliin kauden alla Poriin siirtynyt Jussi Aalto, joka onnistui kahdesti erikoistilanteesta. Aallon lisäksi punaisten joukkueesta voi nostaa maalissa tasonsa pitäneen Atte Paunion esiin, muuten joukkueen esitys oli hieman epävireinen huonoine syöttöineen ja ratkaisuineen kentällä.

Raumalle oli saapunut ennästysyleisö, komeasti yli 1000 jalkapallofania seuraamaan paikallistaistoa, joka näkikin ottelun loppuunsaakka hyvää taistelua voitosta. Ottelun alun jälkeen Iirot meni nopeassa ajassa ennen puolituntisen täyttimistä 2-0 johtoon. Ensin Aake Rapala upotti FC Jazzin puolustuksen keskeltä Topias Silvennoisen vasemmalta laidalta tulleen syötön Atte Paunion taakse. Muutama minuutti avausmaalista eteenpäin Silvennoinen paukutti pallon itse oikeaan alakulmaan.

Kakkosen B-lohkon maalipörssin kärkeen noussut Aalto teki ottelussa sarjamaalit 5 ja 6 ensimmäisen jakson lopulla. Ensin upea vapari upposi Iirojen vasempaan yläkulmaan ja hieman ennen taukoa Aalto ampui pilkun vastustamattomasti vasempaan alakulmaan. FC Jazz sai rangaistuspotkun kun Fatoghoma Kourouman laukaus osui Iirojen pelaajan käteen.

Seth Abladea päävalmentajana tuurannut Mostafa Modabberian kaipasi joukkueen pelaamiseen malttia,
- Tehtiin pelistä itsellemme vaikea. Pallon kanssa ei ollut malttia ja siitä luovuttiin aivan liian helposti. Pallon menetyksien jälkeen jouduttiin juoksemaan alas kun vastustaja löi jatkuvasti pitkää palloa. Siloin kun jaksoimme pitää palloa rauhassa, niin pääsimme myös hyville paikoille. Lyhyesti sanottuna juoksimme omat jalat alta pelissä.

​​​​​​​FC Jazzin kesäkuun viimeinen ottelu pelataan FC Espoota vastaan 29.6. Tuohon otteluun FC Jazz lähtee kuuden viimeisen ottelun kuntopuntarin kakkosjoukkueena. Se on kerännyt yhteensä 13 pistettä, kun kuntopuntarin Ykkönen Gnistan on saanut kerättyä maksimipisteet otteluista.