Karhuhallin illassa tasapeli

Kolmosesta noussut PIF esiintyi pirteästi ja oli lähellä viedä kaikki pisteet Porista Kakkosen Cupin taistossa.

FC Jazz - PIF 1-1 (1-1)

FC Jazz esiintyi toistamiseen kotiyleisölle Karhuhallissa, tällä kertaa pelattiin Cupin jatkopaikasta, voitolla FC Jazz olisi edennyt varmasti jatkoon. Lopputulemana oli kuitenkin tasapeli, vaikka ottelun alku näyttikin lupaavalta. Kotijoukkue siirtyi pelin neljännellä minuutilla johtoon, kun Eetu Kanerva viimeisteli näyttävän hyökkäyksen maaliin. Joona Visavuori käänsi keskikentällä pallon oikeaan laitaan, josta Mostafa Mohammadi pääsi ampumaan terävästi. Vieraiden maalivahti Arnold Uschanoff torjui pallon eteensä, josta Kanervalla oli helppo työ laittaa pallo maaliin.

Kotijoukkueen nopean maalin jälkeen PIF sai pelinsä uomiin ja pääsi tasoittamaan ottelun sivuvaparista. Gesim Voca ampui vapaapotkun hieman yllättäen suoraan Janne Järnstedtin ohi ja tasoitti pelin 15 minuutin kohdalla. Reippaan puolen tunnin pelin jälkeen pallo osui FC Jazz pelaajan käteen ja erotuomari osoitti vieraille pilkkua. Gezim Voca pääsi yrittämään kahdesti. Ensimmäisen vedon Järnstedt torjui maalissa, mutta tuomari uusi pilkun ja antoi Jazz-molarille keltaisen kortin liian aikaisesta liikkumisesta. Toisen yrityksen Voca ampui vasemmalta ohi.

FC Jazz ei saanut pelissä kunnon esitystä aikaiseksi ja PIF otti korkealta kiinni läpi pelin. PIF pelasi myös organisoidummin kuin kotijoukkue ja varsinkin vieraiden kolmikko Cimili Behar, Matias Lahti ja Farham Omar saivat pelattua palloa alati hyviin paikkoihin. Pilkkujen lisäksi vierailla oli muutama hyvä maalipaikka, kun taas kotijoukkueen yritykset jäivät vaisuiksi. Reipas kymmenen minuuttia ennen pelin loppua Waltteri Riihimäki pelasti hurjalla heittäytymisellään lähes varman PIF:n maalipaikan.

Kotijoukkueen esityksessä oli vauhtia, mutta maltti puuttui ja toisaalta ilman Janne Järnstedtin hyviä torjuntoja PIF olisi voinut tehdä useammankin maalin. FC Jazz lähti otteluun ilman Juho Kemppistä, joka toipuu hiljalleen pelikuntoon, myös toinen keskikentän pelaaja Benjamin Tuovinen oli koko viikon kuumeessa ja pelasi ottelun lopussa muutaman minuutin. Joona Visavuori on ottanut hyviä steppejä eteenpäin ja taisteli väkevästi keskellä. Aleksi Toivonen ja Eetu Kanerva olivat jälleen kerran vauhdikkaalla pelipäällä ja useammat kotijoukkueen tilanteet rakentuivatkin laitojen kautta.

Vaihdosta kentälle tulleet Eino-Iivari Pitkälä ja Christian Harjanne toivat hyökkäykseen energiaa. Pitkälä pelasi rohkeasti ja haastoi vastustajia hyvin. Waltteri Riihimäki ei tällä kertaa onnistunut maalinteossa, mutta oli kotijoukkueen yksi parhaista pelaajista ottelussa.

Eetu Kanerva kertoi otteluun olleen tänään kotijoukkueelle yllättävän vaikean,
- Vähän kaksijakoinen peli. Saatiin nopea maali alussa, mutta sitten PIF alkoi saamaan otetta pelistä ja sai tasoitettua ottelun. Kestettiin pahimmat myllytykset hyvin torjuneen Jannen johdolla. Toisella puoliajalla oli ehkä enemmän vauhtia, kun kontrollia, molemmilla joukkueilla oli runsaasti vastahyökkäyksiä. Tasapeli oli varmaan ihan oikeutettu tulos, PIF oli taitava joukkue. Oli upeaa, että pääsin tekemään maalin jo tähän kohtaan kautta. Toivottavasti onnistun tekemään maaleja enemmänkin tällä kaudella.

Kakkosen Cupin 3-lohkon viimeinen kamppailu pelataan 8.2 Paraisilla, kun PIF saa vastaansa FC Jazzille 3-1 hävinneen KaaPon. Lohkovaiheen viidestä lohkosta menee lohkovoittajat jatkoon ja kolme parasta lohkokakkosta.