FC JAZZ EI TAVOITTANUT GRANIA

FC Jazz nousi maalin päähän, mutta kolmen maalin takaa ei tällä kertaa noustu pisteille.

FC Jazz sai peliotteesta kiinni vasta ottelu loppupuolella ja päästi vastustajan karkaamaan kolmen maalin johtoon ennen kuin sai oman maalitilinsä auki Eetu Kanervan maalilla. Ottelun lopussa Jussi Lemio onnistui taas vapaapotkusta ja nosti FC Jazzin maalin päähän. Jussi Lemio olikin FC Jazzin onnistuja ja pelasi hyvän pelin puolustukssa.

Loppuhetken painostus Kauniaisissa ei tuonut kuitenkaan tällä kertaa kaivattua tasoitusta ja viime peleissä esiintynyt huono peliin lähteminen toi tällä kertaa liian pitkän kirimatkan, kun GrIFK onnistui toisen jakson alkupuolella lisäämään ensimmäisen jakson 1-0 johtonsa kolmen maalin johdoksi. FC Jazzilla ei ollut ensimmäisellä jaksolla juuri maalipaikkoja, muutamaa kaukolaukausta lukuunottamatta. Maalipaikkoja ei kotijoukkueellakaan ollut, mutta se siirtyi ottelun 15 minuutilla Janne Törmäsen upealla kaukolaukauksella johtoon.

Toisella jaksolla FC Jazz päästi GriFK iskemään hieman helpoilla maaleilla 3-0 johtoon. Ensin Janne Törmänen teki toisen maalinsa FC Jazzin keskialueen harhasyötön seurauksena ja 60 minuutin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta Samuel Langhoff laittoi pallon maalin. FC Jazzin ensimmäinen maali syntyi kun Eetu Kanerva nousi laidalta ja laukoi pallon maaliin maalivahdin käsien kautta.

Eetu Kanervalle osuma oli kauden ensimmäinen,
- Saimme käännettyä pelin toisella jaksolla GrIFK:n päätyyn, mutta päästettiin liian helpot maalit heille takaa-ajoasemassa. Pystyimme, kuitenkin painamaan peliä hyvin ja pääsimme maalin päähän. Kaikkemme annettiin, mutta tällä kertaa taistelu ei riittänyt pisteisiin.

Seuraavaksi FC Jazz jatkaa pelejään kotikentällään, kun vastaan asettuu hyvässä vireessä etenevä KaaPo.

Kokoonpano: Östling, Virtanen, Kanerva, Lemio, Kuusela, Kemppinen (Tuovinen), Friday, Lehtinen (Lehtonen Ju), To Laaksonen, Pyyranta (Riihimäki), Mapoka
Vaihdossa lisäksi: Nurmi, Ra Laaksonen